Az U13 is itthon játszott

VS.

Az U13-as fiúk Balogh Zoltán irányításával röviddel délután fél öt után kezdték a mérkőzést. Az időjárás továbbra is kedvezett a focinak, kiváló játékidő volt. A kezdés után próbáltuk sok átadással felhozni a labdát az ellenfelünk kapujához, de egy kis hiba valahol mindig becsúszott.

A huszadik percig a pálya középső harmadában folyt a küzdelem egy-két helyzetecskével mindkét kapunál, amikor egy bűntető területen belüli szabálytalanságot követően a játékvezető jogosan tizenegyest ítélt, melyet értékesítettünk (1:0). Nyolc perccel később szinte ugyanaz a szituáció, megint bűntető, 2:0. Röviddel ezután az ellenfelünk egy kontrát követően szépített, 2:1.

Négy percel később szöglet után egy szépségdíjas fejes gól, így lett az eredmény 3:1. Ezzel zártuk az első félidőt. A pihenő után hamar növeltük előnyünket 4:1, majd tíz percel később egy kis kapussegítséggel még egy találat, 5:1. A hatvanadik perc környékére azonban mintha elfáradtunk volna, sok hibát vétettünk, amiket a Viadukt Se játékosai könyörtelenül ki is használtak. Mintegy öt perc leforgása alatt három gólt kaptunk, így alakult ki az 5:4 -es végeredmény, amivel csapatunk azért itthon tartotta a három pontot.

„Kicsit még akadozott a játék, látszik még játékosaim rutintalansága, összességében azért elégedett vagyok. Természetesen a hibáinkat további munkával javítjuk, ezért a csapat játéka remélem a további mérkőzéseken kiegyensúlyozottabb és koncentráltabb lesz.” monta Balgoh Zoltán vezetőedző.

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető itt:

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=674229

 

 

 

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése