Székesfehérváron a Gombócleső utcában (Fecskepart) megépült régiónk első fedett, műfűvel borított, kettő labdarúgópályát magába foglaló csarnoka.

A csarnok a belvárostól 10-15 perc sétával megközelíthető, de a 33-as és a 34-es autóbuszokkal is könnyen elérhető, ezek megállói a csarnoktól 50 méteren belül találhatóak.

Természetesen a személygépkocsival érkező vendégeinknek illetve külön busszal érkező csapatoknak mintegy 2000 négyzetméteres parkoló is a rendelkezésünkre áll az udvarban, valamint további parkolási lehetőség a komplexum előtt kialakított külső parkolókban!

A játékterek mellett, a csarnok két oldalán kaptak helyet a lelátók melyek befogadóképessége kb. 400 fő.
Mindegyik pályához tartozik egy időmérő / eredményjelző tábla is, amelyek bajnokságok rendezése esetén gondoskodnak a játék pillanatnyi állásának jelzéséről.

Szabadtéri műfüves pályánk 

2012. nyarán TAO-s támogatással és a Főnixes szülők társadalmi munkájának segítségével, - melyet ezúton is szeretnénk megköszönni a közreműködő SZÜLŐKNEK - megépítettük kültéri műfüves pályánkat. 

 

Kiszolgálóhelyiségek 

A pályákhoz természetesen öltözködési és zuhanyzási lehetőséget is nyújtunk tágas öltözőinkben, melyekhez 4 - 4 zuhanyzó tartozik. Igény esetén öltözőszekrényeket is biztosítunk!

 

A játékosok illetve nézők részére a büfé biztosít lehetőséget egy jó kávé, üdítő, hotdog elfogyasztására. Így kellemes környezetben lehet kipróbálni az újonnan megnyitott Pool-ball (focibiliárd) pályákat.

 

A FŐNIX Grund lehetőséget biztosít egész napos tornák, kupák szervezésére, lebonyolítására is. Programjaink alkalmával biztosítani tudjuk az egész család szórakoztatását.

 

A pályák bérlésével kapcsolatban érdeklődni személyesen a helyszínen, telefonon a 06-30-304-22-77-es mobilszámon lehet.

 

 

 

 

 

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése