Jelentkezés a Főnixbe

Kedves Érdeklődő,

Egyesületünknél már 5 éves kortól várunk minden labdarúgást szerető gyermeket. A honlapunkon az "edzések" menüpontra kattintva megtudhatod a korosztályok edzésidőpontjait és szükség esetén az edzők nevét és elérhetőségét. Beiratkozás előtt kötetlenül vegyél részt nálunk néhány edzésen és döntsd el, tetszik-e amit tapasztalsz és közben a szüleid is eldönthetik, hogy megfelelnek -e a nálunk rendelkezésre álló körülmények.

Néhány alapinformáció és javaslat a szülőknek:

-Miután eltöltöttek pár kötetlen edzést a Főnixnél és úgy döntöttek, hogy elkötelezik magukat mellettünk, akkor a beiratkozástól kezdve havonta 10000 Forint tagsági díjat kell befizetni az egyesület részére. Más fizetési kötelezettség NINCS!

-Fontos tudni, hogy egyesületünknél a szülők az edzéseket nem látogathatják, viszont rendszeres időközönként, előre egyeztetett időben nyílt edzéseket is tartunk. Szeretnénk, hogy a nálunk eltöltött időt a gyermekek hasznosan töltsék, ezért az edzés ideje alatt főleg a foglalkozást tartó edzőre kell a figyelmüket összpontosítaniuk.

-Ha elkezdik az  edzéseket, a cipővásárlásnál nem javasoljuk a drága prémium márkákat megvenni, - fontosabb szempont, hogy a cipő mindig pontosan illeszkedjen a gyermek lábára - ezért inkább a növekedés ideje alatt többször kell cipőt vásárolni!!

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése