Sopron - Főnix FC U15

A Főnix FC U15-ös csapata Sopronban kezdte meg a tavaszi szezon küzdelmeit.

Egy jól szervezett soproni csapat fogadta a fehérvári legényeket. A 10. percben egy baloldali szabadrúgást követően Fazekas lőtte a kapuba a labdát, 0-1. Küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat. A Főnix részéről sok technikai hiba és sok pontatlan passz jellemezte a mérkőzést. A kidolgozott helyzetek és lehetőségek pedig rendre kimaradtak. A vendégek habár irányították a mérkőzést, a félidei eredmény nem változott. A második félidőben, a helyzetek kidolgozása után, máegszületett a vendégcsapat 2. gólja. Kovács Dominik középre passzolt labdáját Weisengruber lépte át és a hosszú oldalon érkező Mándity a kapuba passzolt, 0-2.

Ezzel a góllal viszont nem nyugodhatott meg a vendégcsapat mert pár perccel később egy középről felívelt labdára mind a védők, mind a kapus rosszul mozdult ki és a játékszer Kovács-Vass Dánielről a kapuba pattant, 1-2.

Szerencsére ez a gól nem fogta vissza a vendégeket mert a következő támadásból (szögletből), Kertész Levente fejelt közelről a kapuba, 1-3.

A 63. percben le is zárta a vendégcsapat a mérkőzést, a csereként beállt Zvezdovics Bence talált a kapuba, 1-4.

A végeredményt, keretbe foglalva a mérkőzést, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Fazekas állította be aki 24m-ről nagy gólt lőtt a bal felső sarokba, 1-5.

A Főnix fiataljai megérdemelten nyertek a szervezetten és végig jól futballozó soproni U15-ös csapat ellen.

Jók: Acsai,Kertész,Fazakas

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése