Főnix U15 mérkőzések

Főnix U15-Csepel

Egy betegségektől megtizedelt ellenfél ellen léptünk pályára. Úgy éreztem, hogy ez a tabella hátsó részéhez tartozó csapat túl szeretett volna lenni a mérkőzésen. Jól játszottunk, ezáltal lehetőség nyílt a játékhelyzetek gyakorlására. Végeredmény: 6:1.

Kelen-Főnix U15

Rangadónak számító mérkőzésen léptek pályára a Főnixesek. Az első helyezett Kelenhez látogattunk. Dinamikus mérkőzést játszottunk és az elejétől fogva az ellenfélre tudtuk kényszeríteni a játékunkat. Élesek és koncentráltak voltunk és jól működtünk csapatként. Gratulálok. Végeredmény: 0:4.

Ikarus -Főnix U15

Egy barátságtalan hideg időben sikerült nyerni. Csapatunk egyik erőssége, hogy gyengébb játékkal is tudja a mérkőzéseket hozni. Ez a mai napon is így volt. Tompák voltunk és pontatlanok. Harcos és kellemetlen ellenféllel játszottunk. Tettük a dolgunkat, de pluszt nem tudtunk hozzáadni. Végeredmény: 0:4.

Főnix U15-Érd

Egy edzőmecssel felérő bajnoki forduló volt. Abszolút a saját akaratunk dominált. Szép megoldásokat alakítottunk ki. Ez a találkozó szintén egy jó gyakorló mérkőzésnek felelt meg. Végeredmény: 9:0.

Iváncsa-Főnix U15

Egy nehéz meccsre számítottam az őszi fordulóból kiindulva. Fizikálisan erős, agrasszív játékosok alkotják az ellenfelet. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, 5 perc alatt 3 gólt tudtunk szerezni. Ez meghatározta az egész találkozót. Rendkívül pontosan, gyorsan, jól játszottunk és a helyzeteinket értékesíteni tudtuk. Gratulálok. Végeredmény: 1:9.

Budafok-Főnix U15 

Azt hiszem a vendéglátóink sem számítottak erre az eredményre és egyben ekkora mezőnyfölényre. A melegítésnél érezhető volt, hogy a fiúk megint egy jó mérkőzést fognak játszani. Jól működtek a csapatrészek, gyorsak és stabilak voltunk. Összegségében nagyon örülök a fiúk eddigi teljesítményének. Az őszi idényt elkönyvelem annak, hogy vissza kellett szokniuk az én személyiségemhez és az elképzeléseimhez. Jó úton haladnak a céljaik felé, bár sok mérkőzés van még hátra. Ha sérülés és betegség nem szól közbe, akkor szép nyarunk lehet. Sok sikert!  Végeredmény: 0:10

Értékelt: Lehoczky Zoltán, utánpótlás edző

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése