Főnix - Sárbogárd Felnőtt bajnoki mérkőzés

Zuhogó esőben kezdődött a találkozó és a hazaiak nagyon belevetették magukat a küzdelembe. Az első helyzetet is ők alakították ki, de Papp Krisztofer akkor még a kapu mellé lőtte a labdát.

Nyomás alatt volt a sárbogárdi kapu. Sarok Zsombor 4 méterről a jobb oldali kapufát találta telibe. Végül góllá érett a hazaiak fölénye. Kertész passza után Papp elé került a labda, aki 5 méterről a bal felső sarokba bombázott. 1-0.

Támadásban maradt a Főnix csapata. Adorján lépett ki egy labdával és a kapus fölött elegánsan a hálóba emelt, 2-0. A második félidőben egy teljesen más Sárbogárd jött ki a gyepre, ami megzavarta az addig jól futballozó Főnixeseket. Ennek ellenére Patkós gyömöszölt be egy labdát a tizenhatoson belülre, ami a kimozduló kapuson felpattant és Jófejű 5 méterről a kapuba fejelt, 3-0.

A Sárbogárdiak rendre dolgozták ki a helyzeteiket és az egyik támadás végén sikerült gólt szerezniük, 3-1. A vendégek továbbra is támadásban maradtak, míg a hazaiak csak védekeztek. A hátralévő időben sikerült megőrizni a vezetést és az első félidőnek köszönhetően megérdemelten tartotta otthon a három pontot a hazai csapat.

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése