MLSZ U15 Regionális Bajnokság

Megkezdődtek az MLSZ U-15 regionális kiemelt bajnokság küzdelmei. Az első fordulóban a Főnix FC csapata a Sopront fogadta.

Soproni rohamokkal kezdődött a mérkőzés, a kicsit megilletődött hazaiak viszont jól állták a sarat és a 8. percben a vezetést is megszerezték Füredi révén. Percről percre folyamatosabb lett a játék és a hazaiak átvették az irányítást, aminek két gyors gól lett az eredménye. Egy lepattanót Rostás értékesített, majd Füredi beadását Weisengruber lőtte a kapuba. Mándity végképp lezárhatta volna a mérkőzést, de mindkét ziccerét kihagyta. Így 4-0 maradt a félidő.

A második felvonásban sem változott a játék képe.  hazai csapat többet birtokolta a labdát és folyamatosan dolgozta ki a helyzeteit, de a bomba formában védő Ferenczi Gáspár sorra hatástalanította ezeket a kisérleteket. Füredi ment el a bal oldalon és a középre lőtt labdájára Rostás érkezett, ezzel megszerezve csapata ötödik találatát. A vége előtt 10 perccel a csereként beállt Borbély fejezett be egy támadást, így kialakítva a 6-0-ás végeredményt.

A végig sportszerű mérkőzésen a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot a végig jól és szervezetten játszó Soproniakkal szemben.

Pavlik József, Vezetőedző

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése