Főnix - DUFK Felnőtt bajnoki mérkőzés

Jó tempóban indult a mérkőzés. Mindkét csapat támadólag lépett fel. A labdabirtoklás szempontjából a hazai csapat egy kicsit jobbnak bizonyult és az első helyzetek is náluk adódtak. Jobboldali támadás végén Zoboki tálalt Patkós elé, aki 7 méterről a kapu mellé gurított.

Molnár Dominik szöglete után Patkós lőtt kapura, majd a labda Kovács D.-ről a kapuba pattant, 1-0. Támadásban maradt a hazai csapat. Zoboki 18 méteres lövését bravúrral védte Kovács. Büki bújt ki a védők közül az utolsó percben, de ziccerét ismét vendégek kapusa védte.

A második félidő elején a csereként beállt Jófejű B. iramodott meg a bal oldalon és 18 méterről nagy gólt lőtt a bal felső sarokba, 2-0. A 77. percben váratlanul szépített a DUFK csapata. Egy előre vágott labda után Tölgyesi a tizenhatoson belül szabálytalanul szerelt, 11-es! A megítélt büntetőt Fekete értékesítette, 2-1.

A hátralévő időben a hazaiak gyors labdaszerzések után dolgozták ki a helyzeteket, de mind kihasználatlanul maradtak. Előbb Knausz lövését védte a vendégek kapusa, majd Papp, Mayer és Zoboki sem találta el ziccerben a kaput. A Főnix többet tett a győzelemért! Megérdemelt hazai siker született, de a kihagyott helyzetek száma intő jel a következő mérkőzésekre! Végeredmény, 2:1

Jók: Knausz, Bolla, Molnár D,Zoboki ill. KovácsD. 

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése