Itthon kezdett az U15-ös csapat

 

VS.

Pénteken versenyző korosztályaink lejátszották első bajnoki mérkőzésüket a Viadukt SE. csapataival. Kiváló, tavaszias időjárás fogadta a játékosokat és a nézőket a csákvári sportközpont műfüves pályáján. Már a mérkőzés elején megmutatkozott a csapatok közötti technikai különbség, aminek hatására a pálya „elbilleni” látszott.

A csapat türelmetlen volt, folyamatosan „pumpáltuk” előre a labdát ami a tömegben valahol mindig elakadt, míg végül a félidő derekán megszületett a vezető gól. A játék képe ezután sem változott és az első játékrész végén még kétszer találtunk az ellenfél kapujába. Röviddel harmadik találatunk után a Viadukt Se szabadrúgáshoz jutott, amiből szépítettek, a félidőt 3:1 arányú vezetéssel zártuk.

A szünet után sem változott a "képlet", még kétszer találtunk be a biatorbágyi csapat hálójába, így alakult ki az 5:1-es végeredmény.

„A csapat mutatott játéka hagy kívánnivalót magaután, látszik rajtunk a szezon eleji forma, még bőven van hova fejlődnünk” mondta Szoboszlai Zsolt a Főnix szakmai irányítója.

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető itt:

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=674124

 

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése