Loopta Cup 2011, Surany, Szlovákia

Január 21.-én szombaton 2002-es csapatunk Surányban vett részt egy tornán. A küzdelmek kettő hetes  csoportban kezdődtek. A csoport-mérkőzések során a srácaink játéka folyamatosan javult, 1 döntetlen, 1 vereség és 4 győzelem után a  2. helyen zártuk a csoportmérkőzéseket.

A döntőbejutásért a másik csoport első helyezettjével az addig pontot sem vesztő Zsolna csapatával kerültünk össze. A parázs hangulatú mérkőzésen jó játékkal hamar megszereztük a veztést, de az utolsó percben az ellenfelünknek sikerült kiegyenlítenie így 11-es párbaj következett. Ezt az akadályt is sikerrel vették a srácok, így megérdemelten jutottunk a torna döntőjébe. Az utolsó mérkőzésen az SK. Senec csapatával játszottunk a győzelemért járó trófeáért. A döntő mérkőzésen parádézott a csapat, melynek eredményeként hamar meg is szereztük a vezetést. Ezt követően is az ellenfelünket a kapujához szegeztük és a gólhelyzeteket folyamatosan ki is dolgoztuk, de a sikeres befejezésbe mindíg valami hiba csúszott, így végül maradt az 1:0-ás végeredmény, amely a tornagyőzelmet jelentette a csapatnak!

Szoboszlai Zsolt szakmai igazgató elmondta: a srácok játék teljesítménye mérkőzésről mérkőzésre javult, viszont óriási hiba, hogy a helyzetkihasználásunk nem volt túl jó, a sorra kidolgozott helyzetek befejezésébe mindíg valami baki csúszott, tehát van még min javítanunk! Azért természetesen gratulálok a csapatnak, végül megérdemelten nyerték a tornát!

A csapatunk tagjai voltak: Madár Gergő, Lehoczky Roland, László Dávid,

Csontos Dominik,

Bolla Barnabás, 

Sustár László, Zinnyatulin Rafisz és Hanzli Péter

 

 


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download