VÍZ-TEC CUP 2012

Az elmúlt hétvégén 2000-es csapatunk Nyitrára volt hivatalos egy Nemzetközi tornára a VIZ-TEC Kupára. A torna kezdése előtt egy nappal, pénteken lehetőségünk nyílt ugyanott egy minitornán részt venni, ahol másik 4 csapattal tudtunk játszani. A minitornát magabiztos jó játékkal, 4 győzelemmel és nagy gólkülönbséggel nyertük.

Ez a minitorna jó ráhangolódás volt a másnap kezdődő 2 napos rendezvényre.

Eredmények letöltése

Másnap már reggel 8 órakor kezdtük a csoportmérkőzéseket. A csoportban 7 mérkőzést játszottunk 6 győzelemmel és 1 döntetlennel, 34-7-es gólkülönbséggel nyertük a csoportot.

Eredmények letöltése

A torna zárónapján a csoportok első négy helyezettjei a „felsőházban” a többiek az „alsóházban folytatták a küzdelmet. Csapatunk a felsőház C csoportjába került, melyet hibátlan teljesítménnyel, 12-3-as gólkülönbséggel nyertek a srácok, kvalifikálva ezzel magukat a torna döntőjébe.

Eredmények letöltése

A döntőben az FC Hradec Králové csapatával kerültünk ismét össze, ahol magabiztos jó játékkal 5:1 arányban nyertük a mérkőzést, megszerezve ezzel a tornagyőzelmet.

A torna ALL STAR csapatába Varga Luca és Tóth Bence került, Szoboszlai Dominik pedig a torna gólkirálya lett.

A torna végeredményének letöltése 

A csapatunk tagjai: Varga Luca, Molnár Dominik, Szoboszlai Dominik, Tóth Attila, Tóth Bence,Tóth Zoltán, Sarok Zsombor és Csonka András voltak.

Szeretnénk megköszönni az FA VION Nyitra 2000-es csapatának a meghívását és a vendégszeretetét!

Örülünk, hogy csapatunk egy ilyen jól megszervezett tornán vehetett részt!

A torna további érdekessége volt, hogy az angol Luton Town Fc. szakvezetői felhívták a Chelsea játékosmegfigyelőinek figyelmét csapatunk játékára, melyet azután a világháló segítségével élőben néztek végig. A torna után pedig a csapat meghívást kapott Angliába a nyárra, ahol az Angol első osztály csapataival mérhetjük majd össze tudásunkat.

Szoboszlai Zsolt szakmai vezető elmondta: Gratulálok a csapatnak a kiváló teljesítményért, a tornán jó mérkőzéseket láthattunk, jó csapatokkal játszottunk és ismét bizonyságot kaptunk arról, hogy jó úton járunk!


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download