Elindult a bajnokság

A hétvégén elindult a BLSZ által kiírt U12-es bajnokság tavaszi sorozata. Az első mérkőzésünket a Ferencváros fiataljaival játszottuk a Fradi Kismartoni utcai edzőcentrumában.

 

A pályára kiérve szomorúan tapasztaltuk, hogy sajnos nem  érdekli a vezetőket, hogy a fiatalabb korosztályok csapatai megfelelő minőségű pályán sajátítsák el a foci fortélyait, valamint az sem, hogy a bajnoki  mérkőzéseiket jó pályán játszák. Tehát a mérkőzést egy "legelő" minőségű pályán kellett volna játszanunk, azért írom, hogy volna, mert ez nem játék volt csak "csürdöngölés" amit a csapatok ezen a napon műveltek.

Tovább fokozta a negatív élményt a kirendelt játékvezető munkája is, aki nem elég, hogy 20 percet késett, szinte még a verseykiírásban szereplő szabályokkal sem volt tisztában és a mérkőzés jegyzőkönyvét is össze-vissza töltötte ki, mutatva ezzel az egészhez fűzött érdektelenségét. Sajnos úgy látszik nehéz lesz a magyar utánpótlás-nevelésnek kilépnie a saját árnyékból, annak ellenére, hogy mindenki azt hangoztatja, hogy csak ez az egy út van!?? Akkor miért nem így áll hozzá mindenki???

De visszatérve a mérkőzésre a végeredmény egy nehézkes 3:2 lett a javunkra és sajnos ennél többet nem is érdemes foglalkozni ezzel a meccsel.


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download