A hétvégén is Főnix Kupa volt....

Szomaton és vasárnap is folytatódott a téli Főnix Kupa. Míg szombaton a 99-es, addig vasárnap a 2001-es fiatalok játszottak és küzdöttek egymás ellen az első helyért.

 

EREDMÉNYEK

1999-es korosztályunk folytatva az elmúlt hetekben tartó jó formáját, a tornán 59 gólt rúgott és mindössze egy gólt kapott, itthon tartava ezzel az első helyért járó trófeát.

Csapatunk tagjai voltak: Varga Luca kapus, Potrnai Máté, Váradi Gergely, Zs. Nagy Balázs, Szoboszlai Dominik, Dencinger Norbert, Molnár Dominik, Adorján Gergő, Szabó Levente  és Bolla Bendegúz mezőnyjátékosok.

2001-es srácaink is jól kezdték a tornát, később azonban fejben egy kicsit elfáradtunk és kis kapusunk hüvelykújja, - mint a torna után a kórházban kiderült - az utolsó csoportmérkőzésen nem csak meghúzódott, hanem el is eltörött és az utolsó két mérkőzésen már fájó kézzel játszott! Jobbulást kívánunk neki!! A körülmények ellenére a srácok a negyedik helyig jutottak. Gratulálunk Nekik!

Casapatunk tagjai voltak: Tóth Martin kapus, Vörös Adrán, Kovács Patrik, Madarász Dominik, Dunai Zénó, Balázs Ádám, Spánitz Bálint, Nagy Tamás

 

EREDMÉNYEK

 

1999.

A csapatok két csoportban vágtak neki a küzdelmeknek. Ifjaink először a Gyírmót csapata ellen győztek, majd következtek a Szlovák FK. Zlaté Kasy, a zágrábi Precko Fotbal Akadémia, a PMFC, a KTE ERECO és a Győri Sasfészek csapatai. A csoportunkat könnyedén megnyerve a döntőbe jutásért a másik ágon második helyezést elért DVSI csapatával kerültünk össze. A csapat folytatva ellentmondást nem tűrő, magabiztos játékát 8:0 arányú győzelemmel jutott a döntőbe, ahol a másik csoport győztese a Honvéd csapata várt minket.

Ezen a napon azonban a srácokat nem lehetett megállítani és a Honvéd csapatát 3:0 arányban legyőzve nyertük a VI. Főnix Kupát!

   

Különdíjasaink:

Bolla Bendegúz- Gólkirály;

Potornai Máté, Zs. Nagy Balázs és Dencinger Norbert pedig a Torna Válogatottjának lettek a tagjai.

Szoboszlai Zsolt vezetőedző elmondta: Bár a torna szervezésével nem volt semmi baj, szakmailag jobb lett volna ha erősebb csapatokkal kerülünk szembe, hiszen inkább kapjon ki a csapatom egy jó mérkőzésen, mint ellenállás nélkül rúgjon valakinek 10 -15 gólt. Ez nekünk nem jó!!!!!!!

Természetesen mindettől függetlenül nem szeretném elvenni a fiaimtól a siker örömét, hiszen megdolgoztak azért a tudásért, amivel ezt a játékot játszották a mai napon is! Fontosnak tartom megjegyezni azt is, hogy már benne van a fiúkban az a magabiztosság, önbizalom amit a németországi tornán szereztek. Gratulálok nekik!

2001.

Csapatunk az idősebb korosztályunkhoz hasonlóan lendületesen vágott neki a küzdelmeknek és jó játékkal az Ajkát, a Jászberényt, az osztrák Fc Bisamberget, a Szlován Bratislavát, a Vasast és az UTE csapatait magabiztosan legyőzve végzett csoportja első helyén. Mint utólag a kórházban kiderült az UTE elleni mérkőzésen kapusunknak nem csak meghúzódott, hanem sajnos eltörött a hüvelykújja egyik védése alkalmával, de Ő így fájó kézzel és nagy szívvel mégis mindenképpen tovább akart védeni, ezért az elődöntőn és a 3-4 helyért a helyosztón is így állt a kapunkban. Ezen a napon azonban a csapatunk teljesítménye erre volt elég. Gratulálunk az összes résztvevő csapatnak!

Kovács Attila edző elmondta: Elégedett vagyok a srácokkal a selejtező mérkőzéseken nyújtott teljesítményükkel, de a koncetráció az elődöntöre elfogyott és bár küzdelmes meccsen, de alulmaradtunk előbb a Dalnoki, majd a helyosztón a Csepel csapata ellen is. Elkeseredésre nincs oka a csapatnak, tovább dolgozunk és az elvégzett munka majd meghozza gyümölcsét! Gratulálok a csapatnak és Martinnak a kapusunknak jobbulást kívánok!


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download