AGRIAPIPE Kupa, Eger 2001-es korosztály

December 4-5 -én 2001-es fiaink az AGRIAPIPE kupán Egerben vendégeskedtek,

ahol három korosztálynak zajlott a kétnapos megmérettetés. A csapatunk ezen a tornán az előkelő II. helyet szerezte meg!

Összeállítás: Tóth Martin, Kovács Patrik, Balázs Ádám, Spánitz Bálint, Vörös Adrián,

Madarász Dominik, Nagy Tamás, Dunai Zénó és Kovács Attila vezetőedző

Csapatunk az első játéknap után a selejtező mérkőzéseken mutatott kiegyensúlyozott, és eredményes játékkal a csoportjának első helyéről várhatta a folytatást.

Csoporteredmények:

 

Főnix – Felcsút: 4:3,

 

Főnix – Vác: 3:0,

 

FTC – Főnix: 0:0

A második napon a Baráti Bőrlabda csapatával kezdtük a 4 közé jutásért való harcot. Csapatunk játéka ezen a napon is kiemelkedő volt, ami a mai napon eredményességgel is párosult. A mérkőzés 3:0-ra nyerve a csapat a legjobb négy közé jutott.

A foytatásban döntőbe jutásért a Kecskemét csapatával kerültünk össze. A KTE megszerezte zgyan a vezetést, de rövid időn belül kiegyenlítenünk és végre újra lendületbe került a csapat. Ezután megérdemelten, nagyon szép játékkal 3:1-re megnyertük a mérkőzést. Irány a döntő!

Ott ismét az Fradi fiataljaival kellett megmérkőznük. Az ellenfelünk a játék helyett a taktikát helyezte előtérbe és ez meg is hozta számukra a remélt sikert így a döntőben 2:0 arányban alulmaradtunk!

A torna különdíjasa:

Tóth Martin a legjobb kapusnak járó díjat kapta meg a tornán!

Kovács Attila edző elmondta: Büszke vagyok és gratulálok a csapatom összes játékosának a teljesítményéhez. Örülök, hogy ismét megmutathattuk, hogyan kell ezt a játékot játszani és külön büszkeséggel tölt el, hogy a tornán részt vevő 1997-es születésű gyerekek közül többen odamentek fiainkhoz és gratuláltak a csapat szép játékához.

Szép volt Fiúk!!!


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download