Főnix Kupa 2003-as korosztály

Találatok: 10728

Az elmúlt vasárnap lezajlott a 2003-as korosztálynak első elkalommal megrendezésre került Főnix Kupa. Mivel a Videoton csapatai a torna előtt 3 nappal  minden korosztályban visszamondták a részvételt, felborítva ezzel a menetrendet, a tervezett 10 csapat helyett csak 9 csapat lépett pályára. A tornán az ifjú tehetségek kitettek magukért és bár a legkisebb tornákon induló korosztályról van szó, helyenként már szép megoldásokkal tűzdelt mérkőzéseket láthattunk.

A torna végeredménye: I.Dalnoki Akadémia, II. Lúrkó UfC., III. Győri ETO,................... IX. Főnix Gold Fc.

Főnixes csapatunk tehát a torna 9. helyén végzett, de játékunkkal a mezőnyből kiemelkedve kis tehetségeink sikeresen helytálltak és edzőjuk utasításait betartva próbálták játszani és játszották is a focit ami nálunk ebben a korban még nem mindíg párosul az eredményességgel!

Bozai Attila vezetőedző elmondta: Mi ugyan még csak az elején járunk az útnak, de az irány az jó. A mutatott játékkal elégedett vagyok, tudom, ahogy növünk mi is követjük nagyobb korosztályaink jó példáját. 

Örülök, hogy a srácok próbálták alkalmazni az edzésen tanultakat, ügyeskedtek, helyenkét szép játékot mutattak. Gratulálok a csapatomnak!

 

FaLang translation system by Faboba