KELEN SC - FŐNIX GOLD FC

Budapest KELEN SC Sporttelep, 2017.szeptember 16. 10.00


Szombat délelőtt a Kelen SC műfüves sportpályáján két addig veretlen csapat feszült egymásnak,Bartkó József játékvezető sípszavára a verőfényes napsütésben.  Játékosaink semmit nem bíztak a véletlenre, már az első percekben tudtára adták a hazai csapatnak, hogy ők bizony a három pontért utaztak a fővárosba. Farkas Csongor vezérletével az első negyed óra végén már három góllal vezetettünk. Az első félidő végéig további két góllal terheltük a hazaiak hálóját, így a szünetben 0-5-öt mutatott az eredményjelző.

A második félidő is FŐNIX góllal indult, formás támadásokat vezettünk Jófejű, Balogh és Zoboki is jól futballozott. A két Rubos , Szőke teljesítménye is átlagon felülire sikeredett, míg a jól teljesítő  Takács G. összeszedett egy kisebb sérülést, minek következtében le kellett cserélni. A második félidőben minden  játékosunk szerepet kapott, s a padról beállva gólokkal hálálták meg a bizalmat. Végig nagyon magabiztosan, helyenként jó játékkal  -  ilyen arányban is megérdemelten győzött a csapatunk 1-10.

Egy kicsit beárnyékolja ezt a sikert a három kapott sárgalap melyeket mind fegyelmezettlenségekért kaptak fiataljaink. A mérkőzés végén mindkét csapat tapssal köszöntötte a nagyon lelkes és sportszerű szurkolókat, akik magyar futballpályákon keveset látott gesztust gyakorolva tapsolták meg a csapatokat! - mondta Pavlik József edző