Tavaszindító szösszenet ......

Kedves Szurkolóink, Barátaink, - vagyis tulajdonképpen Kedves Mindenki, aki valamilyen módon velünk vagy ellenünk szurkolva figyeli kis egyesületünk munkáját!

Ismét rosszindulatú pletyka kering Egyesületünkről, amelyben egy-két „jól értesült rajongónk” tudni véli, hogy hamarosan befejezzük működésünket. A rosszindulatú hírek terjesztőinek sajnálatára és a minket kedvelők megnyugtatására szeretnénk tájékoztatni MINDENKIT, hogy a

FŐNIX GOLD FC. TOVÁBBRA IS TÖRETLENÜL FOLYTATJA 2007-BEN ELKEZDETT MUNKÁJÁT!!!!

Tudatjuk ezúton is mindenkivel, hogy ezután is várjuk a 2001 és 2010 között született gyermekekből álló korosztályainkba azokat a fociszerető, tehetséges fiatalokat, akik többre vágynak a labdarúgás területén, mint egy rendszeres tömegsport jellegű mozgás!! A Főnix célja továbbra is az , hogy lehetőségeihez mérten kiemelkedő szakmai munka végzésével az utánpótlás – nevelés területén minél több gyermek részére lehetőséget adjon a profi labdarúgóvá váláshoz.

Örömmel tudatjuk továbbá  azt is, hogy az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Elnökségének és Igazgatójának, támogatásával a TAO-s támogatási rendszer keretein belül Székesfehérváron mintegy 3 hektáros területen megkezdtük kültéri pályáink megépítését is!

Támogatásukat ezúton is köszönjük!

Terveink szerint a fecskeparti csarnokunk mellett, az új pályán idén ősszel kezdhetik majd el fiataljaink a munkát. A pályaépítés befejezésével végre teljes infrastrukturális háttérrel rendelkeznek majd csapataink és nem kell „számkivetett” fehérvári egyesületként vándorolnunk városról városra, hogy a hazai bajnoki mérkőzéseinknek és edzéseinknek otthont találjunk.

Ennél a gondolatnál ragadnám meg az alkalmat arra is, hogy Tamási Zsoltnak a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia vezetőjének is köszönetet mondjunk, hogy lehetőségeihez mérten maximálisan segíti munkánkat és alkalmanként helyet biztosít az akadémia pályáin csapataink részére!

Mindenkinek sikeres tavaszi felkészülést, jó munkát és jó szurkolást kívánunk!

HAJRÁ FŐNIX!!!!!

 

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése