Megint Cordial Cup győztes a FŐNIX!

Találatok: 45405

Két év után a szlovéniai selejtező torna megnyerésével ismét bejutottunk a CORDIAL CUP európai 48 csapatos döntőjébe. Ott nem kisebb csapatok utánpótlásait mint a Bayern München, a Red Bull Salzburg, a Herta BSC, az Austria Wien, a Norwich City, a Greuther Fürth, az Fc. Basel, és az Fc. Zürich fiataljait is magunk mögött hagyva újra KUPAGYŐZTESÉNT ünnepelhettük srácainkat! A döntőben a német SpVgg Unterhaching csapatával találkoztunk. Közel négyezer néző előtt egy kiváló hangulatú mérkőzésen, - kétséget nem hagyva senkiben, hogy ki a jobb csapat - 5:1 arányban bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél.

A díjátadó ünnepségen büszkén állhatott csapatunk a dobogó legfelső fokára ahol a díjak átadása után a Himnusz is felcsendült a tiszteletünkre.

Csapatunk tagjai voltak: Varga Luca, Csonka András, Lefler Benjamin, Szoboszlai Dominik, Molnár Dominik, Tóth Attila, Tóth Zoltán, Tóth Bence, Madarász Dominik (2001), Spánitz Bálint (2001), Kovács Patrik (2001), Trukeszitz Dávid, Csoboth Kevin, Kerékgyártó Zalán és Kerékgyártó Marcell. Vezetőedző: Szoboszlai Zsolt

Gratulálunk a CSAPATNAK!!!! Hajrá Főnix!!!

További részletek: http://www.cordialcup.com/livescore.html?filter=set

FaLang translation system by Faboba