Újra a Cordial Cup európai döntőjében...

Az eredmények megtekinthetők a következő linken: http://www.nk-radomlje.si/novica/464/cordial-cup-2013-pred-vrati/

Május első hétvégéjén 2002-es és 2000-es csapatunk Slovéniába, Radomljébe utazott a 2013-as Cordial Cup selejtező tornájára.
Fiatalabb korosztályunk tisztes helytállással, helyenként közönség csalogató játékkal a döntőről  alig lecsúszva végzett a torna harmadik helyén. Csapatunk tagjai voltak: Bolla Barnabás, Csontos Dominik, Hanzli Péter, Kalmár Benedek, Madár Gergő, László Dávid, Lehoczky Roland, Suszter László,  Gróz Bálint.
Csapatunk egyik kiválósága az első mérkőzés alatt súlyos sérülést szenvedett, bal karja eltört és hazaérkezése után, még egy korrekciós műtéten is át kellett esnie.
Beni, ezúton kívánunk neked mihamarabbi felépülést!!
Szoboszlai Zsolt vezetőedző elmondta: gratulálok a srácoknak, de egy kicsit csalódott is vagyok, hiszen a tudásuk alapján megnyerhették volna a tornát, viszont pont az a kis plusz hiányzott, aminek az eredményeként két hét múlva az európai döntőbe utazhatott volna a csapat.
 
A nagyobbak kiegészülve három 2001-es játékosunkkal hibátlan teljesítménnyel vették az akadályokat, és pontveszteség nélkül jutottak két év után ismét a Cordial Cup európai döntőjébe.
Csapatunk tagjai: Varga Luca, Szoboszlai Dominik, Molnár Dominik, Csoboth Kevin, Tóth Attila, Tóth Bence, Tóth Zoltán, Trukeszitz Dávid, Csonka András, Leffler Benjamin, Madarász Dominik, Kovács Patrik, Spánitz Bálint.
Szoboszlai Zsolt vezetőedző elmondta: büszkén mondhatom, hogy ezen a tornán csak a rövid, 1 x 15 perces játékidő volt az ellenfelünk, hiszen ilyenkor egy kis hiba is végzetes lehet,  főleg egy - két antifocit játszó csapat esetén. Ekkor kell azonban egy extra teljesítmény, amit a kapusunk Varga Luca ezen a napon kétszer be is mutatott két 11-es kivédésével, hathatósan segítve ezzel a csapatot a torna megnyeréséhez. Gratulálok mindkét csapatomnak!
    


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download