Rövid beszámoló az elmúlt időszakról

Márciusban bajnokságban indult csapataink U12 és U13-as korosztályokban tovább folytatták jó szereplésüket, melynek eredményeként mindkét korosztályunk bajnoki aranyat érő első helyezést ért el.

2004-es srácaink a hazai rendezésű X. Főnix Kupán, szép játékkal, megérdemelten nyerték a tornát. Részvevő csapatok voltak:

UTE,

Győri ETO,

PMFC,

Mészöly Focisuli,

Fc. Ajka, Siófok.

Március második felében csarnokunk mellett a TAO-s támogatás segítségével elkezdődött a kültéri műfüves pályánk építése, melynek átadása augusztus végén várható.

 

Nyár elején több csapatunk is részt vett a szlovéniai MURA OPEN elnevezésű nagyszabású nemzetközi tornán, ahol előszőr a 1999-esek az első, majd 2000-eseink  harmadik helyezést értek el a korosztályaikban. 2001-es ifjaink is kiválóan szerepeltek és szintén a torna harmadik helyén végeztek az azonos korúak között.

1999-es iskolai csapatunk a selejtezők megynyerése után először Telkiben az Országos Bozsik Program, majd az Országos Diákolimpia győztese is lett, sikert hozva Székesfehérvárnak és az iskolánknak is!!!!

A nyári szünetben 2002-esinkkel a szlovákiai LOPTA Kupán szerepeltünk és a torna III. helyén végeztünk.

2001-es csapatunk az ausztriai Salzburgban rendezett IV. Göll Cup-on a Rapid Wien előtt a torna VII. helyén végzett.

EREDMÉNYEK

2000-es csapatunk a szlovéniai NK Aluminj csapatának meghívására vett részt egy tornán, ahol a nagy meleg ellenére is hibátlan játékkal nyerték a nyári megmérettetést.

 

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése