Mozgásszervi program a Főnixben

A TF. és a Sani-Prevent Kft. közösen végez egy tudományos vizsgálatot, melynek során igyekszik megállapítani, hogy a billegő platós egésztest vibrációs (Galileo) edzés milyen mértékben képes fokozni a prepubertás korú sportoló gyerekek képességeit: kezdő sebesség (robbanékonyság) és súlypont emelkedés vonatkozásában. A vizsgálat kettő , egymástól fél éves időközzel elvégzett Leonardo-izomdinamikai mérőeszközzel- elvégzett felmérésből és a félév során heti 2-3 alkalommal 10-10 percben elvégzett Galileo-s tréningből áll. A vizsgált csoportot a Főnix  labdarúgói alkotják, a kontroll csoportot (akik nem végeznek Galileo-s tréninget)  pedig a Vasas hasonló korú labdarúgói. A vizsgálat végeztével összehasonlításra kerül a két csoport fél év alatti fejlődése(a két Leonardo mérés közti különbség). 

Adatok, információk: 

Ajánlott táplálék-kiegészítők: 
 
Seatone Sport Restart sérülések megelőzése és sérülésekből történő gyorsabb felépülés érdekében a kagyló kivonat mellett tartalmaz még két természetes aminosavat(Prolin, Glycin), melyek a kötőszövetek rugalmas rostjait javítják.
 
Seatone Sport Endurance Extra a sportolók , állóképességének, teljesítményének fokozására a kagyló kivonat mellett tartalmaz még kreatint (izmok jobb energia ellátása) és spirulina algát ( hatására a szövetekből gyorsabban felszabadul a széndioxid így lassabban fáradnak).
 
Sani Prevent csontpor csontsérülések megelőzése, csonttörések gyorsabb gyógyulása.
 
Edzés és rehabilitáció: 
 
A Galileo főbb felhasználási területei sport és egyéb sérülések gyorsabb rehabilitációja, sportolók képesség fejlesztése, elsősorban „gyors izmok”, súlypont emelkedés , koordinációs izmok általános karbantartása, bemelegítés , levezetés, frissítés.
 

 

A "Leonardo" izomdinamikai mérés segítségével számszerűsíthető az edzettségi szint(fittindex %), a mozgás hatékonysága (%), mérhető a sérülés kockázata(inak teherbíró képessége, a két láb közti %-os különbség munkában, erőben), a robbanékonyság és a súlypontemelkedés. 

 

 


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download