Főnix FC - Lajoskomárom Felnőtt Bajnoki Mérkőzés

Nagy nyomást helyezett a Főnix FC csapata a Lajoskomárom védelmére aminek a 16. percben meg is lett az eredménye. Bognár adott jó passzt Patkósnak, aki 5 m-ről a kapuba helyezett. 2 perc telt el. Bognár keresztbelőtt labdajára ismét Patkós érkezett, 2-0.

A 27. percben ismét működött a Bognár Patkós játék, mert az előbbi beadását az utóbbi a kapuba fejelte. Ezzel Patkós klasszikus mesterhármast ért el 11 perc alatt!!!

A 39. percben Zoboki hagyta faképnél a védőket, de lövése a kapusban halt el. Az ellentámadásból Szegedi vétett el egy labdát és Gergye higgadtan Barsch mellett a kapuba juttatta azt, 3-1.

A második félidő is ugyanolyan felfogásban kezdődött mint az első. Sok labdabirtoklás mellett számos helyzetet alakított ki a hazai csapat. Az 50. percben egy lecsorgó labdát Zoboki passzolt az üres kapuba, majd egy gyönyörű támadás végén a 63. percben Bolla Barnabás lőtte ki a hosszú sarkot. Ezzel már 5-1 volt az eredmény.

De még közel sem volt vége. Patkós megszerezte negyedik gólját, majd egy baloldali akció végén Berta talált a hazai kapuba. Papp Christopher 88. percben szerzett találata zárta le a sok gólos mérkőzést. Így a végeredmény 7-2 lett.

Fontos győzelmet szerzett a hazai csapat.

Jók: Patkos, Bognár, Zoboki, Knausz 

Pavlik József vezetőedző

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése