Újpest - Főnix U14 edzőmeccs

A szerdai bajnoki mérkőzés után újabb megmérettetés várt az U14 Főnixes fiatalokra. Budapestre utaztak szombaton délután, hogy megmérkőzzenek az UTE korosztályos csapatával. A mérkőzés zuhogó esőben kezdődött és a kezdeti megilletődöttség után a Főnixesek jól vették fel a meccs ritmusát és kénytelenek voltak alkalmazkodni az általuk nem megszokott nagyobb tempóhoz. Látványos akciók és összecsapások jellemezték a találkozót. Utánpótlás szinten, egy nagyon élvezetes pörgős mérkőzést játszott a két csapat, kifejezetten sok jó produkciót láthatott a kőfalkerítés mögé szorult nézősereg.

Az első félidő közepéig kellett várni az első gólra, amit a Főnix szerzett egy jobboldali támadás után. Pár perccel később az UTE egy labdaszerzést követően egyenlített. 1-1 volt a félidei eredmény.

A második félidőben is tovább folytatódott a színvonalas mérkőzés. Mindkét oldalon adódtak helyzetek és mindkét csapat nagyon agilisen, egészpályás letámadást alkalmazva játszott. Gólt illetve gólokat viszont már csak a Főnix gárdája szerzett és 1:4re megnyerte a mérkőzést. A jó erőkből álló újpesti fiatalok komoly próbatételnek bizonyultak a Főnixes gyerekek számára, de ezt a lépcsőfokot is sikeresen vette a gárda. Szép volt fiúk!

Következő erőpróba a Csepel elleni hazai bajnoki mérkőzés lesz szombaton.

Hajrá Főnix

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése