Előre hozott mérkőzés

U15-ös korosztály

Task Tatabánya

VS.

Főnix Gold Fc.

Kellemetlen, egyáltalán nem tavaszias időjárás fogadta a csapatokat a TASK új műfüves pályáján. Sok hibával játszottak mindkét oldalon, a labdakezelésekbe, az indításokba sorra hiba csúszott, de a domináns játékot a Főnixes srácok játszották.

A  félidő 0:1 -el zárult. A második játékrész sem hozott változást a játékban , a tatabányai srácok erejéből nem sok támadásra futotta, egyszer sikerült azonban betalálniuk, ami csak a szépítésre volt elegendő. A mérkőzés végeredménye: 1:4 a Főnix javára. 

Szoboszlai Zsolt vezetőedző elmondta: " Nem vagyok elégedett, nagyon sok hibával futballozott a  

csapat, a technikai hibák mellett a ziccereket is sorra kihagyták a srácok. A továbbiakban mindenkitől nagyobb koncentrációt várok, hiszen nem kérek számon mást, csak hogy a megtanultakat lássam vissza a meccseken - de ez egy ilyen nap volt - ." 

 

U13-as korosztály TASK Tatabánya - Főnix Gold Fc. 5:0 

Az U13-as csapatunk sem játszott jól ezen napon olyannyira, hogy 5:0 arányban "megverték magukat" a srácok .  A mérkőzésen  "akció gólt" nem ért el az ellenfél,  - természetesen ezzel nem elvéve tőlük azt a tényt hogy ők voltak az eredményesebbek - egy -egy  komoly egyéni hiba mindig becsúszott, melyet a hiányzók mellett már nem bírt elviselni a csapat . 

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése