Voyage Kupa

Vasárnap volt a Voyage kupa 2. játéknapja a csömöri Sportcsarnokban, ahol a csapatok a február 18.-ai döntőbejutásért játszottak. Az első mérkőzésen a Vasas csapatával játszottunk és bár eléggé enervált volt a jtékunk, a csapat 6:1-re győzött.

Ezután az eddig veretlen Gloriett SE csapatával kerültünk össze, a játékunk most sem volt olajozott, de a srácok 6:3 arányban itt is győzni tudtak. Így  két győzelem után a harmadik meccset már biztos döntősként tét nélkül játszottuk a Focibarátok ellen.

A srácok izgalmas mérkőzésen végig próbálták feltőrni a Focibarátok védelmét - sikertelenül - ráadásul a mérkőzés elején sem figyeltünk eléggé, így egy szögletből meg is szerezték a vezetést. Ez mégjobban megnehezítette a dolgunkat, hiszen ellenfelünk nagyon jól játsza a védekezős focit.  Az eredményen  már nem tudtunk változtatni így 0:1 arányú vereséget szenvedtünk.

Szoboszlai Zsolt Szakmai Igazgató elmondta: Ezen a hétvégén egy-két játékosomat kivéve mindenki tudása alatt szerepelt.  Játékunk helyenként lassú volt és az utolsó meccsre érzésem szerint egy kicsit  el is fáradtunk. Ezen a meccsen a felállt védelem megbontása most ugyan nem sikerült a srácoknak,  - de jó hogy van ilyen is -, hiszen mi ebből is csak tanulunk.

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése