Főnix Kupák 2011 tél

Az elmúlt két hétvégén zajlott az immáron X. alkalommal megrendezett Főnix Kupa rendezvény sorozat első négy napja a 2003, a 2004, a 2000 és a 2001-es korsztályok számára. A tornákon 12-16 csapat mintegy 700 ifjú tehetsége mutathatta be játéktudasát. A csapatok küzdelmeiről általánosan elmondhatjuk, hogy helyenként kiemelkedő, de legfőképpen közönségszórakoztató futballt láthattak a csemetéiket elkísérő szülők és szúrkolók!

Helyezések

A 2003-as korsztályban: I. Lúrkó UFC, II. DVSC, III. Százhalombattai VUK SE,

IV. Főnix Gold Fc.

Edzői értékelés: Kovács Attila vezetőedző elmondta: a fiúk az első két meccsen aludtak, de egy kis fejmosás után végre elkeztek focizni és sok dolgot viszontláttam az edzéseken tanultakból. Gratulálok a csapatnak, jó úton haladnak, a szorgalom és a kitartás meghozza gyümölcsét!

A 2004-es korosztályban:

I. UTE,

II. Főnix Gold Fc.,

III. Landorhegyi ZTE,

IV. DVSC

Edzői értékelés: Kovács Attila vezetőedző elmondta: Büszke vagyok a srácokra, az egész tornán nagyon szépen és a teljes mezőnyben is kiemelkedően játszották ezt a foci nevü játékot.

 

A 2001-es korosztályban: I. Tisza Volán Focisuli, II. Illés Akadémia, III. Landorhegyi ZTE, IV: Főnix Gold Fc.

Edzői értékelés: Balogh Zoltán a csapat vezetőedzője elmondta: neveket nem szeretnék mondani, de egyik szemem sír, a másik nevet. Sír azért, mert a csapatomból betegség miatt bár voltak hiányzók, az egészségesek viszont – egy-két a kivétellel – szív és lélek nélkül fociztak a tornán, nevet viszont azért, mert a beugró három 2002-es fiúnk kimagaslóan teljesített és a hátukon vitték a 2001-es srácokat. Mindezek mellett azért meg kell említenem azt is, hogy a mérkőzéseken próbáltuk a tanultakat alkalmazni és ez helyenként mutatós játékot is hozott, de azért bőven van min javítanunk!

A 2000-es korosztályban: I. Főnix Gold Fc., II. Győri ETO, III. Dukla Banska Bystrica,

IV. Fc. Subotica

Edzői értékelés: Szoboszlai Zsolt Szakmai vezető elmondta: a csapat pont annyit hozott ki magából, amennyire az ellenfeleink késztették őket. Az eddig elvégzett munka meglátszik a pályán, már néha klasszisokat idéző megoldásokat is láthattunk a nézők nagy örömére. Gratulálok a csapatomnak, de ez még nem elég, rendületlenül tovább kell dolgozni, hogy kitűzött a céljukhoz ifjaink minél közelebb kerülhessenek!

A Főnix különdíjasai voltak

-a 2004-es korosztályban Csibi Dávid a legjobb kapus, Kocsis Dominik a gólkirály lett, Szabó Bencét és Menyhárt Zsombort pedig a torna válogatottjába választották a szakvezetők!

-a 2000-es korosztályban Varga Luca a legjobb kapus, Szoboszlai Dominik a gólkirály lett, míg Ódor Dánielt,Tóth Attilát és Tóth Zoltánt pedig a torna válogatottjába választották a szakvezetők!

GRATULÁLUNK!


A következő hétvégén a rendezvénysorozat az 1999-es és 2002-es fiatalok játékával fejeződik be!


 

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2019 TÉL Meghívó letöltése