10 ÉVESEK LETTÜNK!!

Ünnepeljük együtt a FŐNIX Sportegyesület születésnapját!!

 

Helyszín: Főnix Grund Csarnok

Nagyon sok szeretettel várunk minden egyesületi tagunkat és szüleiket az OKTÓBER 1-jén tartandó egész napos ünneplésre!!

Programok: Korosztályok közötti

Budapest KELEN SC Sporttelep, 2017.szeptember 16. 10.00


Szombat délelőtt a Kelen SC műfüves sportpályáján két addig veretlen csapat feszült egymásnak,Bartkó József játékvezető sípszavára a verőfényes napsütésben.  Játékosaink semmit nem bíztak a véletlenre, már az első percekben tudtára adták a hazai csapatnak, hogy ők bizony a három pontért utaztak a fővárosba. Farkas Csongor vezérletével az első negyed óra végén már három góllal vezetettünk. Az első félidő végéig további két góllal terheltük a hazaiak hálóját, így a szünetben 0-5-öt mutatott az eredményjelző.

Elkezdődött az idei Bozsik program is...

Kisebb korosztályaiknak is megindult az őszi szezon.

A 2007-es korosztály egy új fajta kiemelt regionális Bozsik tornán szerepel a Komárom, Veszprém, Siófok, Dunaújváros, valamint az Alba Kölyök csapataival együtt.

Szokásainknak megfelelően a nyarat sem csak nyaralással töltöttük az edzőtáborok után, hiszen versenyzős csapataink heti öt edzéssel készültek.

Az érdemi munka és a felkészülés azonban csak augusztus 15- én kezdődött teljes létszámmal. Közben aktívak voltunk az átigazolási piacon is, a távozók helyett próbáltunk minőségi játékosokat hozni, így a versenyzős korosztályokban 15 új fiatal folytatja a felkészülést.

We are waiting for every child who loves football between January 1, 2005 and December 31, 2013.


FŐNIX GOLD FC

Következő mérkőzések

No upcoming event!
No event to display

Szponzoraink

 
FŐNIX KUPA2015 TÉL Meghívó letöltése Invitation download